Welcome

събота, 19 декември 2009 г.

Absolut BLING-BLING

Месец ноември започна силно за ABSOLUT vodka! Уникалното дизайнерско предложение ABSOLUT LIMITED EDITION привлече вниманието не само на потребителите, но и на икономическите анализатори със забележителните продажби, които реализира само за първите две седмици. Въпреки първоначалните индикации за "не вярвам на очите си" реакция от появата на първата златна бутилка на пазара, тенденцията е търсенето на ABSOLUT LIMITED EDITION да продължи стремглаво да се покачва.

Този тренд потвърди и първоначалните финансови прогнози, че най-пазената бутилка на пазара ще се превърне и в най-желаната в сезона на Коледните и новогодишните празници. Освен възходящото движение на котировката на златната бутилка, "истерията" "BLING YOUR NAME" е на път да се превърне в национална мания.

В официалния сайт на ABSOLUT vodka, www.absolut.com в подменюто ABSOLUT BLING/downloads, всеки ценител на изящните предмети и аксесоари може сам да "изработи" собственото си име от злато и диаманти и да го сложи на екрана на монитора си. Друго измерение на явлението ABSOLUT LIMITED EDITION са специалните златни партита.

В периода от средата на ноември до средата на декември, нощният живот в лъскавите заведения в големите градове ще бъде подвластен на разкоша, блясъка и златните изкушения. ABSOLUT LIMITED EDITION е супер моделът на класическото водка ABSOLUT, пременен изцяло в злато, който трябваше да бъде сложен под охрана за един месец до пускането му в продажба в края на октомври, според специалните износвания на вносителите. ABSOLUT LIMITED EDITION ще подари малко естетика, лукс и блясък в месеците преди празниците.

С ABSOLUT LIMITED EDITION хората имат златна възможност да се откроят и да направят впечатление. Това превъплъщение на водка ABSOLUT я прави ефектен подарък, ценна придобивка или искрящ аксесоар за всяка празнична декорация!

Няма коментари: